Ki van még itt

Oldalainkat 120 vendég és 0 tag böngészi


  2D, 3D és 4D Volume műszempilla

 

 

Szeretné tartósan dúsabbá, hosszabbá, íveltebbé tenni szempilláit? A szálas műszempilla hosszú távon varázsolja érzékivé, csábossá tekintetét.

A műszempilla előnyei:

  • rendkívül tartós
  • folyamatos szempilla viseletet tesz lehetővé
  • nem tesz kárt a saját szempillákban
  • viselésük kényelmes, észrevehetetlen.

Tudnivalók szempillaépítés előtt: 

Műszempilla felhelyezése csak egészséges és gondosan előkészített szemre történhet, ezért kérjük, hogy szempillaépítésre smink nélkül érkezzen, közvetlenül az eljárást megelőző 24 órában olajos, zsíros sminklemosót, arckrémet, szemkrémet ne használjon. 

Szempilla felhelyezést kizáró tényezők: a szem bármely betegsége (árpa, kötőhártya gyulladás stb.), sminktetoválás, szemműtét az elmúlt 6 hétben, allergia.

Amennyiben kontaktlencsét visel, azt mind felhelyezés, mind szempilla leoldás előtt el kell távolítani!

Tudnivalók a szempillaépítés folyamatáról:

A szempillaépítés egész folyamata alatt a szemeit csukva kell tartania, a szempillaépítés kb. 1,5-2 órát vesz igénybe a felhelyezett szempillák számától függően. A szempillaépítés fekvő testhelyzetben történik, ezért közben a vendég teljesen ellazulhat, pihenhet. 

Tudnivalók a szempilla viselésével kapcsolatban:

A szempillákat 48 óráig nem érheti víz, gőz vagy pára. A forró gőzt és szaunát is kerülni kell az első 48 órában. A szemeket nem szabad dörzsölni, a sminket nagyon óvatosan fültisztító pálcával vagy sminktörlő kendővel távolítsa el a szemhéjról, vigyázva a pillákra, lehetőleg micellás vízzel, illetve szempilla samponnal. Vízálló szempillaspirált, vízálló sminket nem javasolt használni, amennyiben sminkelni szeretne, válasszon víz alapú szemhéjfestéket, valamint víz alapú szemfesték lemosót alkalmazzon. Ne göndörítse szempilláit (a megfelelő ívet a műszempilla formája adja majd). 

Szeretettel várja vendégeit a SunCity Szépségszalon szempilla designere, Szviták-Révay Adrienn.

Bejelentkezés: 32/745-622

 

 

Társoldalak