Ki van még itt

Oldalainkat 2 vendég és 0 tag böngészi


Gold Lashes 1D, 2D és 6D Extreme Volume műszempilla

 

 

Szeretné tartósan dúsabbá, hosszabbá, íveltebbé tenni szempilláit? A Gold Lashes Önnek való, hiszen 1-2 hónapon keresztül varázsolja érzékivé, csábossá tekintetét.

A Gold Lashes szempilla előnyei:

  • rendkívül tartós
  • folyamatos szempilla viseletet tesz lehetővé
  • nem tesz kárt a saját szempillákban
  • viselésük kényelmes, észrevehetetlen
  • nem érzékeny a vízre, párára, gőzre.

Tudnivalók szempillaépítés előtt: 

Műszempilla felhelyezése csak egészséges és gondosan előkészített szemre történhet, ezért kérjük, hogy szempillaépítésre smink nélkül érkezzen, közvetlenül az eljárást megelőző 24 órában olajos, zsíros sminklemosót, arckrémet, szemkrémet ne használjon. 

Szempilla felhelyezést kizáró tényezők: a szem bármely betegsége (árpa, kötőhártya gyulladás stb.), sminktetoválás, szemműtét az elmúlt 6 hétben, allergia.

Amennyiben kontaktlencsét visel, azt mind felhelyezés, mind szempilla leoldás előtt el kell távolítani!

Tudnivalók a szempillaépítés folyamatáról:

A szempillaépítés egész folyamata alatt a szemeit csukva kell tartania, a szempillaépítés kb. 1-1,5 órát vesz igénybe a felhelyezett szempillák számától függően. A szempillaépítés fekvő testhelyzetben történik, ezért közben a vendég teljesen ellazulhat, pihenhet. 

Tudnivalók a szempilla viselésével kapcsolatban:

A szempillákat 24 óráig nem érheti víz. A forró gőzt és szaunát is kerülni kell az első 24-48 órában. A szemeket nem szabad dörzsölni, a sminket nagyon óvatosan fültisztító pálcával vagy sminktörlő kendővel távolítsa el a szemhéjról, vigyázva a pillákra. Vízálló szempillaspirált, vízálló sminket nem javasolt használni, amennyiben sminkelni szeretne, válasszon víz alapú szempillafestéket, valamint víz alapú szemfesték lemosót alkalmazzon. Ne göndörítse szempilláit (a megfelelő ívet a műszempilla formája adja majd). 

A Gold Lashes termékek OÉTI nyilvántartási számmal rendelkeznek, valamint az EU kozmetikumokra vonatkozó CPNP direktívák szerint is nyilvántartásba került.

Szeretettel várja vendégeit a SunCity Szépségszalon műszempilla designere, Szviták-Révay Adrienn és kozmetikusa Bozó Tímea.

Bejelentkezés: 32/745-622

 

 

 

Társoldalak